Vjenčani portal za moderne mladence

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Mladenci iz Washingtona na vjenčanje su odlučili dovesti svoju čupavu mezimicu Evu, ali nisu ni slutili koliko će se zlatna labradorica angažirati oko ceremonije. Došlo je vrijeme za prvi ples te su Nicole i Seth Funden zakoračili na podij. Dok su plesali, iznenada im se pridružila i njihova voljena kujica.

Dok bi je neki otjerali da im ne kvari taj intiman trenutak, ovaj par objeručke je prihvatio Evu u zagrljaj te su dio pjesme otplesali utroje. Na snimci, koja je u manje od tjedan dana pregledana više od 1,6 milijuna puta, vidi se kako labradorica isprva hoda oko svojih vlasnika, a potom se oslanja na stražnje noge i traži njihovu pozornost.

Uzvanike, koji su sve promatrali sa strane, ganuo je ovaj trenutak prisnosti između sretnih vlasnika i njihova psa, te se u videu mogu čuti njihovi “awww” uzvici. Vjerna kujica bila je u središtu pažnje i tijekom razmjene zavjeta, kada je cijelo vrijeme stajala sa svojim “roditeljima” pred oltarom.

Snimku možete pronaći na donjem linku:

Newlyweds, dog share first dance

THIS IS ADORABLE! Typically, a newlywed's first dance is reserverd only for the bride and groom. But when Seth and Nicole Funden hit the dance floor they were joined by their fur baby, Eva. 👰🐶🤵 DETAILS: http://bit.ly/30ubtfkVIDEO: Selena Mercedes

Objavljuje FOX 29 u Petak, 23. kolovoza 2019.

 

Pin It on Pinterest

Share This