Vjenčani portal za moderne mladence

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ovogodišnja sezona sajmova vjenčanja otvorila se još  18. i 19. studenoga 2017. godine u prostoru sportske dvorane Marino Cvetkoviću u Opatiji. Dva dana događanja začinjena su modnim revijama etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, druženjem s poznatim osobama, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja za 2018. godinu.

Poznato je da je Opatija još od davnina na glasu kao savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najduljom tradicijom u Hrvatskoj. Zaštitno lice Sajma vjenčanja je predivna Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, a Sajam vjenčanja u Opatiji slavi i svoj 18. rođendan. Tom prilikom u suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar za buduće mladence predstavljena je zanimljiva radionica pod nazivom „Je li on/ona onaj pravi?“ te zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego li se vjenčamo?“ putem kojeg su oni najuspješniji osvojili vrijedne nagrade. Posjetitelji su svojim dolaskom podržali i nacionalni humanitarni projekt “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli svaki posjetitelj mogao je osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima.

 

U subotu, 18. studenoga, u 18 sati na gala modnoj reviji humanitarni projekt „Želimo vježbati vid!“ podržale su i brojne poznate osobe poput riječkih manekenki Vedrane LinardićNikoline Miletić Minovski i Jelene Urukalo, prve pratilje Miss Universe Hrvatske Elene Jung, bivše Miss Hrvatske Angelice Zacchigna, bivše Miss Universe Maje SulićIvane Paris, bivše pjevačice grupe Karma Majde Šušelj Tare, pjevača Davida Temelkova, sportašica Sanje Jovanović i Ane Znaor te ostalih gostiju iznenađenja. Posebna gošća Sajma vjenčanja bila je i poznata glumica Katarina Baban koja je na modnim revijama prikazati novu kolekciju svog modnog brenda Lilith.

Pin It on Pinterest

Share This