Vjenčani portal za moderne mladence

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Budući mladenci rezervirajte svoje vrijeme i posjetite Sajam vjenčanja u Opatiji 17. i 18. studenoga u sportskoj dvorani Marno Cvetković, nadahnite se novim idejama te organizirajte svoje vjenčanje do najsitnijeg detalja. Donosimo vam raspored događanja

I ove godine Sajam vjenčanja priprema za buduće mladence zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo“ u suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar, putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade. Plesni virtuoz Elio Bašan podučit će sve buduće mladence plesu te im dati odlične savjete, a Sajam vjenčanja će i ove godine podržati nacionalni projekt udruge “…i djeci s ljubavlju” pod nazivom “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj.

Projekt će podržati i poznata lica koja će uz modele prošetati pistom na gala modnoj reviji koja je na rasporedu u subotu, u 18 sati. U fokusu događanja osim ponude brojnih izlagača bit će i edukativne radionice, degustacije i svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu znatno uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Ulaz na Sajam vjenčanja je besplatan.

Program događanja
Subota 17. studenoga

10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
15.00 Cvjetna radionica
16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?
17.00 Plesna radionica plesne škole Dansel by Elio Bašan
18.00 Gala modna revija
20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 18. studenoga

10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
15.30 Trendovi u vjenčanoj modi za 2018.
16.30 Make-up & hair radionica IBeauty studio
17.00 Modna revija
19.00 Zatvaranje sajma

Pin It on Pinterest

Share This