Vjenčani portal za moderne mladence

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Oglašavanje na portalu Moje-vjenčanje.info

Ponuda reklamnih usluga na ovom portalu

Moje vjenčanje.info internetski je portal namijenjen spajanju mladenaca sa obrtima i firmama koj pružaju usluge u sferi vjenčanja. Internet se pokazao kao najjednostavniji način prikupljanja informacija u svim segmentima potrebnim za organiziranje dobrog vjenčanja i bespotrebnog šetanja i lutanja po gradovima. Tu smo da vas spojimo s klijentima i da Vam pomognemo da što lakše privučete mladence i prezentirate im svoje usluge.

povoljan-upis

Predstavljamo vam web stranice koje smo prilagodili potrebama i trenutku u kojem se vizualno i tehnološki, danas nalaze svjetski portali sličnog sadržaja. Smatramo da imamo web portal koji je vizualno i funkcionalno na vrhu Hrvatske ponude u ovom segmentu usluga. Ove stranice su prije zadnjeg redizajna imale oko 5000 posjeta mjesečno i pokrivale su Primorsko goransku i Istarsku županiju. Sada smo krenuli proširiti na prostor cijele Hrvatske, te očekujemo značajan porast posjeta ali i upisa na ovaj web portal. Tu nam naravno morate Vi pomoći, kao što i mi želimo Vama.

Kako bi naš imenik bio što bolji i pristupačniji našim mladencima a i kako bi vi drage kolegice i kolege uočili benefit ovog imenika odlučili smo se da za vas upis u naš imenik prvu godinu bude potpuno besplatan. U godinu dana ćete vidjeti da li vam se upis isplatio ta da li i dalje želite biti dio našeg imenika.

Nudimo Vam nekoliko vidova oglašavanja…

OSNOVNI UPIS – na portal moje vjenčanje.info, što je bazni i zapravo obavezni upis za daljnju nadogradnju i aktivnosti reklamiranja na ovom portalu. – Cijena upisa te prvih godinu dana je potpuno besplatna, a nakon isteka tog perioda svaka sljedeća godina stajati ć vas samo 69,90 kn za godinu dana (PDV uključen u cijenu), a to ukupno iznosi svega 19 lipa dnevno.

  • Molimo Vas da za upis pripremite lektorirani tekst o svojoj firmi ili obrtu, koji bi trebao sadržavati od 50 do 250 riječi.
  • 5 fotografija u kvalitetnoj rezoluciji.
  • Logotip firme.
  • Napisati kontakt podatke (adresu, mjesto, brojeve telefona).
  • Web adresu i e-mail adresu.
  • Radno vrijeme, ukoliko želite.

Kliknite ovdje za upis u imenik Moje-vjenčanje.info

SPONZORIRANI ČLANAK – Ukoliko se želite malo istaknuti iz mase i napisati nešto više o sebi možete to učiniti putem sponzoriranog članka. Članak se na portal postavlja na period od minimalno godinu dana a nakon 6 mjeseci možete promijeniti tekst i slike potpuno besplatno. Članak bi trebao imati 500-600 riječi. – Cijena sponzoriranog članak iznosi 300 kn za godinu dana (PDV uključen u cijenu).

BANNER na glavnoj stranci – Banner na glavnoj stranici u vrhu stranice je najuočljiviji i jedinstveni oglasni prostor, a klikom na njega se direktno pristupa Vašim web stranicama. Veličina bannera je 728 x 90 pixela.  – Cijena ovog bannera je 750 kn za tri mjeseca (PDV uključen u cijenu).

BANNER na glavnoj stranci na nižim razinama – Banneri se nalaze na sredini i na dnu web portala i nemoguće je pogledati stranice moje-vjenčanje.info, a da ne primijetite ovaj banner. Klikom na njega se direktno pristupa Vašim web stranicama – Cijena ovog bannera je 500 kn za tri mjeseca (PDV uključen u cijenu).

FOOTER POP UP BANNER – Banner je koji se pojavljuje u trenutku pristupanja stranicama i diže se preko donje četvrtine ekrana. Banner s reklamom se miče s ekrana tako da se klikne na njega i pristupi vašim stranicama ili da se klikne „X“ pa ga se ukloni s ekrana. U svakom slučaju banner ne može a da se ne primijeti. – Cijena ovog bannera je 1000 kn mjesečno . (PDV uključen u cijenu).

DANI OTOVRENIH VRATA – Ukoliko planirate ovakav vid događaja u svojo radnji, možete ga oglasiti na našim stranicama u rubrici „NOVOSTI“ i to po iznimno povoljnih uvjetima. Ovu vrsta oglasa u trajanju od 15 dana platit ćete svega 45 kn (PDV uključen u cijenu)..

SAVJET – Moje vjenčanje.info portal ima i rubriku „SAVJETI“, vezani za vjenčanja. Ukoliko

martino-cvijece

martino-cvijece

želite, imate volju, možete napisati vaše savjete iz svoje struke a koje ćemo rado objavljivati na našim stranicama a samim time i privlačiti još više potencijalnih klijenata na stranice i tako lakše svi skupa stupiti u kontakt s mladencima. Ukoliko napišete savjet mi ćemo ga trajno objaviti. A kao „obeštećenje“ Vašem pisanju u početku članka ćemo postaviti vaše podatke. Tko je napisao članak, koja firma te link na vaš upis na stranice Moje vjenčanje.info.

ORGANIZIRATE DOGAĐEJE – Ukoliko organizirate veća događanja poput sajmova i sličnih manifestacija gdje se okuplja više privrednih subjekata a koji pružaju usluge vezana za vjenčanja možete taj događaj oglasiti na ovom portalu rubrici „NOVOSTI“ i to potpuno besplatno do 20 dana unaprijed. Jedini uvjet je da se ne naglašavaju tvrtke koje će prisustvovati na toj manifestacije, već da se reklamira sama manifestacija, te se pozivaju ljudi da dođu na istu.

Oglašavajte se na portalu Moje vjenčanje.info PRVU GODINU BESPLATNO!

DODAJTE VIDEO – Ukoliko želite svojem članku možete umjesto naslovne slike dodati naslovni video što će vas stajati dodatnih 20 kn godišnje (PDV uključen u cijenu). Napominjemo da se video već mora nalaziti na YouTube i Vimeo kanalima.

FOTOGRAFIRANJE – Ukoliko nemate pri ruci kvalitetnog fotografa da Vam poslika dućan ili ured, možete ga naručiti kod nas. – Cijena po dogovoru.

PISANJE TEKSTOVA – Ukoliko trebate stručno pisanje članaka ili prezentaciju Vaše tvrtke naš tima Vam može pomoći i u tome – Cijena 180 kn po stranici teksta (PDV uključen u cijenu).

IZMJENE PODATAKA – na osnovnom upisu možete izvršiti jednom godišnje besplatno kod produženja ugovora o upisu. Ukoliko imate potrebu za češćim izmjenama, one se naplaćuju 25 kn po izmjeni (PDV uključen u cijenu)..

DODATNI BONUS – Ukoliko se oglašavate na portalu Moje vjenčanje.info, a dodatno se želite oglašavati na području Primorsko goranske i Istarske županije, nudimo Vam posebne popuste na oglašavanje u televizijskoj emisiji IKB Ča skalica, koja se emitira na regionalnoj televiziji Kanal Ri.

Zatražite ponudu… na mail info@moje-vjencanje.info

Pin It on Pinterest

Share This