Dođite na Sajam vjenčanja u Zagreb

Sajam vjenčanja Zagreb slavi ove godine jubilarni, 20. rođendan i poziva sve buduće mladence te profesionalce iz svijeta vjenčanja u Arenu Zagreb, od 9. do 11. veljače, na regionalno najveću, najraskošniju i najoriginalniju manifestaciju vjenčane tematike!

Velebna zagrebačka Arena ugostit će za koji dan preko 200 izlagača iz vjenčane industrije – salone vjenčanica i dizajnerskih kuća, cvjećare i slastičare, fotografe, dekoratere, oganizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organziranje svadbene svečanosti. Uz raznovrsnu izlagačku ponudu, Sajam vjenčanja Zagreb koji se održava od 9. do 11. veljače, pripremio je bogat trodnevni program – čak šest modnih revija, humanitarnu tombolu s vrijednim nagradama, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivne popuste uz koje će budući mladenci uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova.

Posjetite Arenu Zagreb od 09-11 veljače

Stoga drage mladenke i mladoženje, profesionalci i zaljubljenici u svijet vjenčanja rezervirajte svoj vikend uoči Dana zaljubljenih, dođite na Sajam vjenčanja Zagreb od 9. do 11. veljače u Arenu Zagreb i inspirirajte se kreativnim idejama za pripremu vlastite vjenčane priče!

Tea Mlinaric, Fotografija – Marko Dušak, Studio SpinakerGraphics
Tea Mlinaric, Fotografija – Marko Dušak, Studio SpinakerGraphics

Zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja je lijepa Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, koja nas je – osim ljepotom – osvojila i prekrasnim osmijehom te osobnošću. Ona će, kao i brojna poznata lica zablistati na humanitarnoj VIP modnoj reviji u subotu, 10. veljače u 18 sati.

Radno vrijeme Sajma u Areni Zagreb je od 9. do 11. veljače 2018. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.

PROGRAM SAJMA

PETAK, 9. VELJAČE

14.00 Otvaranje sajma

17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2018. godinu

Vjenčane svečanosti su uvijek in pa je posebno zanimljivo razgovarati o trendovima u svijetu vjenčanja u godini pred nama. Otkrivamo vam tko predlaže trendove, kako trendovi postaju više od ideje i donosimo listu onih trendova za koje vjerujemo da će dati poseban začin vjenčanjima u 2018. godini.

18.30 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

SUBOTA, 10. VELJAČE

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

Vrsni slastičari predstavit će najukusnije okuse i najljepše torte, nikad slađe kolače te savršene slatke darove budućim mladencima. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.

14.00 Vi pitate, organizatori vjenčanja odgovaraju

Organizatori vjenčanja o vjenčanjima znaju baš sve i zato će spremno odgovoriti na svako pitanje. Zato je ovo idealna prilika upoznati neke od najboljih domaćih organizatora vjenčanja, postaviti im pitanje i uz odgovore te vrijedne savjete uživati na putu do oltara.

15.30 Modna revija

18.00 VIP humanitarna modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

NEDJELJA, 11. VELJAČE

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

Vrsni slastičari predstavit će najukusnije okuse i najljepše torte, nikad slađe kolače te savršene slatke darove budućim mladencima. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.

14.00 Cvjetna radionica

Cvijeće i dekoracije duša su svakog vjenčanja, a vrsni cvjetni dizajneri pokazat će nam najljepše od najljepšeg. Razgovaramo o trendi bojama, vrstama cvijeća, stilovima vjenčanih buketa i o tome kako stvoriti nezaboravnu atmosferu.

15.00 Trendovi u vjenčanoj modi

Vjenčana moda raskošnija je nego ikada dosad. Razgovaramo o najnovijim svjetskim trendovima, top dizajnerskim imenima i otkrivamo kako odabrati idealnu vjenčanu haljinu. Savršen izgled na dan vjenčanja san je svake mladenke i zato su frizura te make up nezaobilazni detalji. Sve o njezi kose, kože, stilovima i trendovima donose vrhunski profesionalci. Nezaobilazno, zar ne?

16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Ivana Grabar, Pink Pen

17.00 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Podijeli objavu