Editorijal za Art film – snimanje vjenčanja

Art film je izradio još jednu svoju video reklamu za snimanje vjenčanja.

Art film, produkcijska kuća iz Matulja je i ove godine pristupila izradi reklame svoje reklame.  Reklama je namijenjena televizijskom emitiranju kao i Internetskom emitiranju putem YouTube i Vimeo podcast kanala. Ovaj video zapis potpisuju Karmen i Zoran Ventin.

Reklama je snimana u središnjem dijelu Istre, na prekrasnom imanju Ville Maccaroni. Glavna uloga u kratkom video spotu povjerena je Ivi Kleščić iz Matulja dok je mušku ulogu imao Dorian Železnik također iz Matulja.

ImaMo vrlo osebujan i istančan stil

Osim navedenih u pripremi ove reklame pomogli su: Vesna Sposa salon Rijeka za najam vjenčanica, Gabi Flores Viškovo i Krk za dekoraciju, cvijeće i buket zatim Studio S iz Lovrana za njegu Frizura, te kao suradnici Igor Kleščić kao fotograf, Laura Viškanić kao makeup te Marijana i Ivan Galić.

Kako smo snimali na predivnoj lokaciji, odlučili smo da paralelno sa snimanjem ove reklamne kampanje napravimo još jednu manju “kampanjicu” prvenstveno vezanu za fotografiju. Ovaj foto session odradila je  Maja Kleščić a rezultat možete pogledati niže.

Osim samog video uratka niže pogledajte i Nekoliko fotografija sa snimanja.

Iva i Dorian
Iva i Dorian
Dorian
Dorian
Iva i Dorian
Iva i Dorian
Villa Maccaroni
Villa Maccaroni
Cvijeće by Gabi Flores Viškovo
Cvijeće by Gabi Flores Viškovo
Snimateljska ekipa
Snimateljska ekipa Art filma
Maja
Maja
Maja
Maja
Maja
Maja
Podijeli objavu