Vjenčanje s temom “Gatsby”

Vjenčanje nadahnuto filmom Gatsby vrača nas u 1920.

Zaručnici, Emily i Paddy, odlučili su se na povrata u 1920. s temom njihova vjenčanja. Na kraju se to pokazalo kao sjajan potez.

Nakon uzbudljivih i emotivnih zaruka Emily i Paddy krenuli su u organizaciju vjenčanja. Nakon što je Emily pronašla svoju haljinu Paloma Blanca, dizajna u stilu 20-tih godina prošlog stoljeća a nakon toga pronašli su i tijaru iz tog vremena. Priča se pokrenula u tom smjeru i došli su na ideju organizacije vjenčanja u stilu 1920. Da bi bila mlada kompletno opremljena, nabavljene su cipele Perfect Vintagem boje slonovače.

Sa Emily cijelo vrijeme bile su prisutne tri djeveruše i kuma Sarah – svi su nosili jednake haljine sa satenskim pojas. Paddy odlučio za svilenosivo odijelu sa svijetlo sivim uzorkom na prsluku.

1920 Gatsby je bila tema za ovaj par pa su za ovu priliku čak nabavili i gramofon iz tog perioda kako bi tema bila što bliža stvarnom vremenu. Potrudili su se i dekoracija prostora da bude prilagođena tom vremenu. Više o dekoraciji i uređenju prostora pogledajte na donjim slikama.

slika1

slika3

slika5

slika6

slika10
slika11

slika12

slika14

Podijeli objavu