Najam vjenčanica u Vesna Sposa

Vesna Sposa prva je modna kuća sa najdužom tradicijom 1992 god. , ponosna je na svoj mega store od 800 m2 u Zagrebu , najvećim storom na prodrucju Europe , vesna sposa ducana mozete pronći u Zagrebu , Splitu, Rijeci, Varazdinu, Karlovcu.
U ponudi najpoznatiji brendovi Elie by Elie Saab, Pronovias , Demetrios, Maggi Sottero ,Mori Lee …

VESNA SPOSA GENERALNI JE ZASTUPNIK VODEĆIH SVJETSKIH MODNIH BRANDOVA U VJENČANOJ INDUSTRIJI

Vesna SPOSA generalni je zastupnik vodećih svjetskih modnih brandova u vjenčanoj industriji: Pronovias, Atelier Pronovias, Elie by Elie Saab, Demetrios i Maggie Sottero,My lady, Jenny Peckham , te vodićih svjetskim modnih brendova večernjih haljina Jovani, Vesna Sposa , Fiesta Pronovias.

Vesna Sposa
Vesna Sposa

Vesna SPOSA modna kuća vjenčanica i večernjih haljina , dječjih haljinica, dodataka za vjenčanje – ukrasi za kosu, velovi, rukavice, podvezice, maturalne haljine , haljine visoke mode
wedding and cocktails dresses , accesories , veils, wedding hair accesories

www.vesnasposa.hr

Zato mi stvaramo trajnu uspomenu na vaš najdraži i najljepši dan koja će vas razveseljavati još mnogo puta u vašem životu Vas i Vaše bližnje.

ODABIR SAVRŠENE VJENČANICE

Trenutak vjenčanja trebao bi biti bezvremenski, nezaboravan, jedinstven. Hoće li taj trenutak uistinu biti takav vjerujemo kako buduće mladence, a pogotovo Vas kao mladu najviše brine…

Potraga za savršenom vjenčanicom može postati nemoguća misija, no Vesna SPOSA kao pravi akcijski junak spašava stvar i brine se za happy end.. Radeći u vjenčanoj modi više od dvadeset godina, djelatnice Vesna SPOSA modne kuće postale su prave savjetnice (i podrška) za mladenke. Svaka mlada dobiva poseban tretman, posebnu pažnju i uslugu. Sve one brige koje su Vas mučile, koračanjem u naš salon će nestati. Bogat i raskošan izbor predivnih modela vjenčanica dati će Vam garanciju kako ćete zablistati na Vašem posebnom danu.

Postoji pun modela vjenčanica, a u zadnje vrijeme modni su hitovi vjenčanice raznih boja. Pravila i ograničenja skoro da i ne postoje i svaka mladenka ima izbor odlučiti kako želi i koju vjenčanicu će odabrati. Postoje klasični modeli i oni malo ekstravagantniji za najhrabrije. No jedno je važno – izabrati ono u čemu se osjećate ugodno i prirodno. Uvijek budi svoja – zapamtite to!

Haljina A kroja je najpopularnija, a ujedno i najzahvalnija jer odgovara velikom broju žena. Ovaj model je kao stvoren za klasična i tradicionalna vjenčanja, ali i za modernije ceremonije. Naime, važan je i ambijent kao i godišnje doba kada je u pitanju biranje vjenčanice. No, jednom kada nađete savršenu vjenčanicu sve drugo je lako….

Sirena modeli vjenčanice idealne su ako želite naglasiti struk i ženstvene linije tijela..

Sirena modeli vjenčanice idealne su ako želite naglasiti struk i ženstvene linije Vesna11tijela… Gracioznost i elegancija zagarantirane su ako odaberete takav kroj.

Krinolina je idealna za cure sitnije građe. Idealna za klasična vjenčanja, stvorene za djevojke koje žele ostvarti želju djevojčici u sebi i postati prinzezom na jedan dan.

Toga haljine su haljine koje se šire ispod dekoltea, najčešće su od satena i idealne su za punije građe jer materijal izvrsno pada i prikriva nedostatke.

Kada po Vašoj građi tijela utvrdite koji bi model za Vas bio najbolji, zajedno s modnom savjetnicom birate favorite koji ulaze u uži krug.

Vjenčanicu koju odaberete možete kupiti, uzeti u najam ili je šivati po narudžbi. Važno je da na vrijeme počnete s traženjem savršene, jer ako uzimate haljinu u najam tada je bitno da je Vaša favorit haljina slobodna za taj datum.

 

Podijeli objavu