Značajan trenutak Vašeg života uz Art film

Zašto uzeti baš Art film za snimanje Vašeg vjenčanja.

Manuela&Erik
Manuela&Erik

Svatko od nas ima svoje neke posebno drage dane, koje rado pamtimo u životu. Dan vjenčanja svakako pripada jednom takav danu. Pripreme za taj dan znaju trajati i po godinu vi više dana unaprijed. Svaki detalj se pripremam s posebnom pažnjom i ljubavlju a u pripremam je uključeno puno rodbine i prijatelja. Stoga je posebna čast, radost i privilegija, nama ljudima koji radimo na vjenčanjima da nas odaberete za jedan takav, Vama, poseban dan u Vašem životu.

Zbog toga, mi koji bilježimo Vaše trenutke radosti i slavlja, Vas i Vaših gostiju ovom poslu posvećujemo posebnu pažnju. Trudimo se biti što ne primjetniji, diskretniji a ujedno što bolje zabilježiti događanja oko Vas, koje u trenucima velikog uzbuđenja možda nećete niti primijetiti.

Smatramo da je radost i privilegija snimati vaše vjenčanje.

Naš zgotovljeni video film, će vam biti trajna uspomena puna osjećaja i strasti koja vas može od srca nasmijati i razveseliti u narednom periodu, a možda budete pustili i poneku suzu dok ga budete gledali kroz nekoliko godina!

Iz iskustva znamo da će Vaša djeca rado pogledati snimku dana kada su im se roditelji vjenčali te tko je sve i na koji način prisustvovao Vašem vjenčanju.

Vjenčani poljubac
Vjenčani poljubac

Video snimka je zapravo naj vjerodostojnija trajna uspomena na Vaše vjenčanje. Zvuk harmonika, povike kumova i suze radosnice roditelja ili ples braće i sestara ne može nadomjestiti nikakvo sjećanje ili fotografija.

www.art-film.hr

Zato mi stvaramo trajnu uspomenu na vaš najdraži i najljepši dan koja će vas razveseljavati još mnogo puta u vašem životu Vas i Vaše bližnje.

A kako mi zapravo radimo?

Mi se prilagođavamo Vašim potrebama i željama. Svima mladencima pristupamo vrlo individualno, prema njihovim željama, afinitetima i osebujnosti. Nemamo praksu dogovaranja vjenčanja preko telefona ili slanja snimatelja na teren bez da su se upoznali s mladencima i proveli neko vrijeme u upoznavanju i dogovaranju lokacija, protokola i sl. Naprotiv, sa svakim parom provodimo dosta vremena i to nekoliko tjedana prije samog čina vjenčanja kako bi se obostrano upoznali i kako bi na sam dan vjenčanja atmosfera bila što opuštenija, mi što ne primjetniji,  te na temelju toga dogovorili točne karakteristike kako bi to vjenčanje trebalo izgledati na kraju.

Prstenje uz buket
Prstenje uz buket

Naša osobnost.

Mladenci koji se odlučuju za nas, imaju profinjen ukus za estetiku i vizualnu komunikaciju, a iznad svega im je bitna kvaliteta proizvoda. Naime, mi nismo niti najbrža niti najjeftinija video produkcija u ovom kraju Hrvatske, ali svakako težimo da budemo najkvalitetnija i smatramo da u tome uspijevamo. Naši mladenci uvijek su zadovoljni odbijenim materijalom a to dokazuju i brojna prijateljstva s našim mladencima dugo godina nakon snimanja vjenčanja.

 

I na kraju Zašto uzeti profesionalca?

Iz našeg iskustva znamo da su mnogi mladenci zažalili što su snimanje prepustili nekom od uzvanika, prijatelja ili “malom” od susjeda koji je baš neki dan nabavio novu kameru.

Stvorit ćemo trajnu uspomenu na vaš najdraži i najljepši dan.

Ne ulazeći u znanja i sposobnosti tih ljudi, mi koji se profesionalno bavimo ovim poslom radimo to svakodnevno s opremom koja je za taj posao namijenjena. Art film je profesionalan studio koji ovakve poslove odrađuje desetak godina. Posjedujemo vrlo sofisticiranu i skupu opremu kakvu si “amateri” i “povremeni snimatelji” ne mogu priuštiti, a to garantira vrhunski tehnički dotjerani video uradak. Također radimo taj posao svaki dan već dugi niz godina čime vam jamčimo originalan i kvalitetan vizualno-umjetnički, audio-video proizvod.

I zato smo tu. Zbog Vas da Vam stvorimo najljepšu uspomenu na Vaš najdraži i najljepši dan.

www.art-film.hr
info@art-film.hr
mob: 091 737-1814

Podijeli objavu