Vjenčani portal za moderne mladence

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Sve se čini da je pasalo brzo, ko neka dobra pjesma ku biš volel imat snimjenu na jedan CD pa da ponekad opet moreš stisnuti “replay” da je doživiš opet i opet. Al ovo je jedanput va živote…

Kastavci će zasigurno, barem neko vrijeme pamtiti 14. travnja 2018. Naime taj suncem okupani dan u Kastvu su bila dva vjenčanja. Na oba vjenčanja svoje sudbonosno DA rekli su u ovom kraju, ali i u ostatku lijepe naše, poznati glazbenici.
Naime u crkvi svete Jelene Križarice u 16 sati u bračne vode uplovila je Ines Cech bubnjarica grupe Teens, čija je glazba bila iznimno popularna u cijeloj državi krajem devedesetih godina, posebno kod mlađe populacije. Ines karijeru nastavlja kao pjevačica kastavske ženske grupe Yamas, dok je zadnjih nekoliko godina ima duo LSD (Love Sing Dance) gdje nastupa diljem Europe.

Ines se udala za Amerikanca Michaela Lee O’Donnella iz Virginije. Kuma pira je Inesina prijateljica iz djetinjstva Mirela Jardas dok je s druge strane kum bio Zach Trent Mix, Michaelov školski prijatelj.
Iako je kako i propis nalaže cijelo vrijeme vjenčanja uz velečasnog bio i službeni prevoditelj, velečasni Franjo Jurčević uspjelo je natjerati Michaela da svoje zavjete pročita na hrvatskom jeziku.

Mama hvala! Težak zadatak si si zadala – pobijediti svoje emocije i biti sretna zbog moje sreće. Merice, kapa dole!

Nakon samog čina vjenčanja svečanost je domjenkom nastavljena na terasi restorana Fortica a nakon toga na botelu Marina, privezanom u riječkoj luci gdje je upriličena svečana večera. Službeni fotograf vjenčanja bio je Studio K, dok je video koji se uživo stremao putem YouTubea, kako bi ga mogla rodbina iz Virginije a koja nije uspjela doći do Kastva vidjeti, potpisuje Art film, produkcijska kuća iz Matulja.

Drugo vjenčanje sat vremena kasnije dogodilo se na istom mjestu samo s drugim akterima. Naime tada DA je rekao i Mauro Staraj, također glazbenik iz Matulja a koji je glazbenu karijeru počeo u teen grupi Faloti, nastavio u Koktelsima te prije 6 godina krenuo u samostalnu karijeru okupivši oko sebe grupu La Banda. Maurova životna izabranica je Martina Crepulja iz mjesta Trinajstići. Kumovi ovog pira su Mia Dundović i Ante Sjauš. Kako Mauro kaže već puno godina Martina i on su zajedno i bilo je vrijeme da se veza ozakoni. Kako kod Maura sve mora biti drugačije od drugih tako je i nakon svečane crkvene ceremonije povorka otišla na svečanu večeru na neobično mjesto. Naime večera se održala u matuljskom društvenom domu “Hangaru”. Cijelu manifestaciju pratila je ekipa televizijske emisije Extravagant koja se emitira na lokalnoj televiziji Kanalu Ri.

Pin It on Pinterest

Share This