Vjenčani portal za moderne mladence

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

DJ Tommy RI
Vaš rejting: 
[Ukupno: 1   Prosjek: 5/5]
Lokacija:    PRIMORSKO-GORANSKA
DJ TOMMY RI Sa muzikom i DJ-ingom počeo se baviti 1984. i od tada kruži kao resident DJ po svim većim i važnijim klubovima, diskotekama i lokalima Primorsko – Goranske županije. Poznat je kao jako dobar zabavljač, animator (MC) i kao DJ koji uvijek zna rasplesati ljude za koje trenutno pušta glazbu.

Prvi klub u kojem je radio bio je White horse u uvali Scott 1984., a od 1986. radi u Opatiji (Imperial, Disco bar 72, Madonna, Milde Sorte, Kvarner, Colloseum…), Lovranu (Bijou Bar), Rijeci (2 Lava, Vox, River Pub, JWP, Teuta, Karolina, Club Boa, Sky bar ….), Crikvenici (Galija, Zuta Gljiva, Sabbia….), Otoku Krku (Crossroad, Club Boa, Volsonis…), Istri: u Puli (Zen, Pietas Julia), Poreču (Club Plava , Saint & Sinner), Vabrigi ( Pirate Pub)…..

Zbog svoje pozitivne vibre odradio je i veliki broj privatnih partya (vjenčanja, godišnjica, rođendana…), a sve to zbog širokog poznavanja glazbe. Dugogodišnji je voditelj i na Međunarodnom Riječkom karnevalu. Uvijek dosljedan sebi , mixa hitove različitih glazbenih izričaja, od komercijale, house, r´n´b, dance, pa sve do zvuka 70´s i 80´s ukomponiranih u jednu rasplesanu večer….

U zadnjih par godina, prebacio se na vjenčanja, rođendane i razne evente, a sve to zbog velikog broja upita i preporuka za iste …

Galerija fotografija:

Samo trebate ponudu? Pomažemo vam u kontaktu…

Molimo vas ispunite dolje podatke i ne zaboravite!

  • Provjerite koju vrstu glazbe bend svira ili DJ pušta
  • Kažite im svoje želje kako bi se bend mogao pripremiti
  • Recite im koju pjesmu bi željeli za prvi ples

Uputite brzi upit ovom DJ-u!

Recenzije

Pin It on Pinterest

Share This